Luistergeschenken

Wat ik voor je kan doen

Een uniek luistergeschenk

Voor iedereen die een origineel cadeau zoekt, iets ultrapersoonlijks, dat keer op keer momenten van geluk verschaft. Waarom wachten om mensen te vertellen wat ze voor je betekenen?

Luistergeschenken

Zoveel gelegenheden...

Ik kneed alle mooie woorden of hartverwarmende herinneringen tot een ontroerend luistergeschenk waarmee de ontvanger van zijn sokken geblazen wordt. Het doosje zakdoekjes krijg je erbij!

Voor vrienden en familie die al die geweldige herinneringen samen met het gevierde koppel willen vereeuwigen in een luistercadeau.

Wat is er mooier dan een ontroerend gemonteerde luisterboodschap van alle vrienden voor de bruid en bruidegom?

Een verzameling van memorabele anekdotes en persoonlijke afscheidswoorden voor een geliefde collega die vertrekt.

Woorden over de overledene als troost voor de nabestaanden, of om te laten horen tijdens de uitvaartdienst.

Vragen over luistergeschenken?

Zoek hier je antwoorden

Ik pas mijn aanbod aan aan de wensen van mijn klanten, dus dat varieert. Qua richtlijn : Een "standaard" audiobiografie komt ongeveer op 500 euro. Dit omvat de voorbereiding, een gesprek van ca. 3 uur, de montage, het zoeken van muziek en een usb-stick in een mooi doosje. Ik stuur sowieso altijd een offerte voor we beginnen!

Eerst neem ik contact op zodat we wat kunnen kennismaken en om te peilen wat de verwachtingen zijn. Op basis hiervan stel ik een lijst van vragen op die ik voor het gesprek aan jou bezorg, zodat je je wat kan voorbereiden. Op het afgesproken moment kom ik bij jou langs met mijn opname-apparatuur en we hebben een gemoedelijk gesprek van ongeveer 3 uur. Na een maand stuur ik je een audiolink met de montage, met de vraag of ik nog iets dien aan te passen. Ik wil dat je er helemaal blij mee bent uiteraard! Als alles naar wens is, ontvang je van mij een doosje met de usb-stick in. Jij kiest zelf met wie je je audiobiografie deelt, en wanneer je dit doet.

Zeer zeker! Zo ben ik bv voor enkele Kringwinkels al gaan samenzitten met de mensen die er vanaf het eerste uur werkten, ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan Ik maakte een compilatie van al die leuke anekdotes en dit audiofragment werd dan tijdens de receptie ten gehore gebracht. Ook ging ik eens kinderen interviewen voor Allerheiligen en vroeg wat zij dachten over doodgaan, de hemel, begraven worden enz. Tijdens Réveil op 1 november werden hun woorden afgespeeld op het kerkhof, bij kaarsjes en muziek. Heel ontroerend!

Vaak leggen zussen en broers samen om bv. hun ouders een cadeaubon te schenken voor een speciale gelegenheid. Degene die de bon ontvangt, neemt vervolgens contact op met mij om verder af te spreken. Ik overleg vooraf met de schenkers wat de cadeaubon mag inhouden en voor welk bedrag dit kan. De ontvanger hoeft op die manier niet te weten hoeveel dit gekost heeft.

Neem gerust contact op!